Nextage Wedding Film

Számos megkeresést kaptunk, olyan csomagokra ahol a megrendelő nem tartott igényt hosszú filmre. Nem szeretett volna feleslegesen megvásárolni egy olyan szolgáltatást, amire neki nincs szüksége. Megannyian érdeklődtek csupán a Best Moments után, és amikor említettük a Filmet csupán bólogattak és kiemelték, hogy számukra nem fontos a Film. Ezen érdeklődők számára hoztuk létre a Wedding Film csomagunkat, melyben egyesítjük a Film és a Best Moments tulajdonságait!

Különleges pillanatok 

A Wedding Film csomagunk is tartalmaz minden fontosabb pillanatot az esküvőből. Csupán tökéletesre vágva, így limitálva az idejét!

Nem kell órákig nézni

 

Amikor megmutatna egy pillanatot a vendégeinek, barátainak a filmből nem kell órákat néznie és keresgélnie. A Wedding Film csomagunk egyetlen 15 perces filmet tartalmaz, mely tökéletesre van vágva mint egy Best Moments, így Ön is élvezheti ezen rövidfilmek szépségét, azonban tartalmaz minden jelenetet is, tehát Ön is megkapja a hosszú filmek tulajdonságait!

Egyedi licencelt zene

Sokszor találkoztunk olyan esetekkel, amikor hiába volt szép a film vagy a Best Moments, nem tudták feltölteni a közösségi oldalakra hiszen az oldal lincence sértés miatt letörölte azt, vagy lenémította. Emiatt a pár sosem tudja megosztani barátaival, ismerőseivel, rokonaival a filmet, hiszen mindenhonnan letörli azt. Csomagunk része a lincecelt zene, emiatt garantáltan minden platformon megoszthatóak a filmjeink és nem kell tartani attól hogy esetleg letiltásra kerülnek! 

Könnyen megosztható 

Míg mások egy pár perces rövidfilmet osztanak meg, mivel a hosszú videót lényegesebben nehezebb megosztani, Ön meg tudja osztani ezen videók kombinációját egyszerűen! 

Több éves tapasztalat

Sok embertől hallottuk, hogy "de megcsinálja egy rokon" vagy "egy ismerősöm is megoldja". Ez pontosan így van, megoldja. Ahogy mindenki tud rajzolni is csak nem mindegy hogy hogyan! Azonban ilyenkor szokott, az akkumulátor lemerülni, az SD kártya megtelni vagy éppen nem oda érni.  Ne bízza a véletlenre, életük egyik legszebb pillanatát. Garantáljuk hogy nem fogja megbánni! 

Hogyha Önt érdekli a Wedding Film csomagunk kérem kérjen egyedi árajánlatot az alábbi gomb segítségével, így Önnek egyedileg tudunk ajánlatot tenni!