Nextage Wedding Basics

A Wedding Basics alapcsomagunk, tartalmaz minden megszokott elemet, amit már a legtöbb házasulandó pár ismer. A tökéletesre vágott Best Moments és Filmmel senki nem tud mellé lőni. Éppen emiatt hoztuk létre az alapcsomagunkat, hiszen ezzel a választással nem lehet hibázni!

The Best Moments

Ezen csomagunk tartalmaz egy 3-4 perces "The Best Moments" elnevezésű rövidfilmet. Ezen rövidfilmek tartalmazznak minden fontosabb pillanatot röviden, amit bármikor meg tudunk osztani barátainkkal, családunkkal csupán pár perc alatt és garantáltan újra az esküvőnk hangulatába csöppenünk vissza!

The Wedding Film

Egy 35 perces komoly film. Az esküvő minden különleges pillanatával együtt újra át tudjuk élni az örömteli pillanatokat! A Best Momentsből ismert vágásokkal szépítve. Nem csupán egy egyszerű 3 órás filmet kapunk, ahol a jeleneteket egymás után teszik sorba!

Egyedi licencelt zene

Sokszor találkoztunk olyan esetekkel, amikor hiába volt szép a film vagy a Best Moments, nem tudták feltölteni a közösségi oldalakra hiszen az oldal harmadik lincence sértés miatt letörölte azt, vagy lenémította. Emiatt a pár sosem tudja megosztani barátaival, ismerőseivel, rokonaival a filmet, hiszen mindenhonnan letörli azt. Csomagunk része a lincecelt zene, emiatt garantáltan minden platformon megoszthatóak a filmjeink és nem kell tartani attól hogy esetleg letiltásra kerülnek! 

Minden fontos momentum

Minden olyan felejthetetlen pillanatot, mint egy rokon beszéde egy fontos játék egy különleges ajándékátadás külön kimentjük Önöknek. Így nem törjük meg a film lendületét, de örökre meglesz és bármikor újra megnézhető! 

Több éves tapasztalat

Sok embertől hallottuk, hogy "de megcsinálja egy rokon" vagy "egy ismerősöm is megoldja". Ez pontosan így van, megoldja. Ahogy mindenki tud rajzolni is csak nem mindegy hogy hogyan! Azonban ilyenkor szokott, az akkumulátor lemerülni, az SD kártya megtelni vagy éppen nem oda érni.  Ne bízza a véletlenre, életük egyik legszebb pillanatát. Garantáljuk hogy nem fogja megbánni! 

Hogyha Önt érdekli a Wedding Basics csomagunk kérem kérjen egyedi árajánlatot az alábbi gomb segítségével, így Önnek egyedileg tudunk ajánlatot tenni!