Nextage Wedding Cinema

Rengeteg kérdést felvet, miben lehet még egyedivé és különlegessé tenni az esküvői filmkészítést. Emiatt hoztunk létre egy csomagot, mindenkinek aki a lehető legkülönlegesebben szeretné megörökíteni élete legszebb napját! Azoknak ajánljuk csak, akik valóban minden tekintetben a maximumra törekednek. Összeszedtünk mindent, ami jelenlegi tudásunk alapján elérhető. Minden tapasztalatunkat egyesítjük, amit az elmúlt közel 70 esküvő alatt szereztünk, ahhoz hogy a lehető legjobb minőséget tudjuk visszaadni és ügyfeleink minden igényét ki tudjuk szolgálni.

Egyedi igényfelmérés az esküvő előtt

Találkozott már Ön is olyan Esküvői filmmel amiben a zene, vagy a stílus egyszerűen nem illett a párhoz?  ​A Wedding Cinema csomagnál ez elképzelhetetlen, hiszen az esküvő előtt már egy több oldalas kérdőív segítségével felmérünk minden olyan igényt és stílust, ami Önökre leginkább jellemző (zene, színek, elképzelések, stb.). Így minden esetben az elvárásokhoz legjobban illeszkedő filmet kapunk!

Történetmesélés

A legszebb filmek azok, amikben nem csak szép képek találkoznak, hanem az ember szívesen meg is nézi, hiszen történik benne valami. Kizárólag ennél a csomagnál, egyedi történetet találunk ki, mellyel felépítjük Önöknek, mind a filmet, mind a Best Moments rövidfilmet! Így mindenki számára érdekes lehet, valamint egy rövid időre Önök is úgy érzik majd mintha saját szerelmük filmjébe csöppentek volna! 

Külön kreatív videózás

Az esküvői filmkészítés során, a leggyakoribb szokás, hogy az esküvői kreatív fotózás során a videósok is elkészítik a filmjeikhez szükséges felvételeket. Ezeknek legfőbb hátrányai, hogy a filmet nem szolgálják ki teljesen, hiszen nem a filmhez szükséges jeleneteket veszik fel, hanem azokat amiket a fotós beállít. A legtöbb kreatív fotózás limitált idejű, így abban a 3-5 órában legtöbbször nem jut kellő idő mindenre, valamint ezáltal a fotós is a videós gyakran zavarják egymást munkavégzés közben, így a fotók és a videó is hiányt szenved fontos jelenetekből. Ezt elkerülvén mi teljesen külön kreatívot tervezünk, ami csak a filmet és a történetet ezáltal az Önök igényét is szolgálja. Hagyjuk kibontakozni fotós kollégákat, hogy Ők is a maximumot tudják nyújtani!

Egyedi licencelt zene

Sokszor találkoztunk olyan esetekkel, amikor hiába volt szép a film vagy a Best Moments, nem tudták feltölteni a közösségi oldalakra hiszen az oldal lincence sértés miatt letörölte azt, vagy lenémította. Emiatt a pár sosem tudja megosztani barátaival, ismerőseivel, rokonaival a filmet, hiszen mindenhonnan letörli azt. Csomagunk része a lincencelt zene, emiatt garantáltan minden platformon megoszthatóak a filmjeink és nem kell tartani attól hogy esetleg letiltásra kerülnek! 

A tökéletességre törekszünk

Kizárólag a Wedding Cinema csomag tartalmazza az esetleges szépséghibák javítását. Így ha például egy bogár rossz pillanatban repül el, a rossz helyen, a videóból mi ezt kiszedjük! 

A tökéletes pillanatban

Sokszor találkoztunk olyan esetekkel, amikor a fotósnak nem a tökéletes pillanatot sikerült elkapnia. Emiatt ezen csomagunk tartalmaz 50 megszerkesztett egyedi fényképet, a videóból kimentve. Ezen a technika sikerességét számos példa mutatja!

Egy saját film

A Wedding Cinema csomagunk tartalma minden esetben egyedi személyre szabott.

Egész napos rendelkezésre állás

Az esküvő napján nagyon fontos hogy minden olyan momentumot meg tudjunk örökíteni, ami a párnak fontos. Emiatt már korán reggeltől rendelkezésre állunk, hogyha igény tartja.

Trailer

Önnek is tetszenek a filmek előzetesei? A Wedding Cinema csomag része egy trailer is, hogy teljes legyen a moziélmény!

Több éves tapasztalat

Sok embertől hallottuk, hogy "de megcsinálja egy rokon" vagy "egy ismerősöm is megoldja". Ez pontosan így van, megoldja. Ahogy mindenki tud rajzolni is csak nem mindegy hogy hogyan! Azonban ilyenkor szokott, az akkumulátor lemerülni, az SD kártya megtelni vagy éppen nem oda érni.  Ne bízza a véletlenre, életük egyik legszebb pillanatát. Garantáljuk hogy nem fogja megbánni! 

Hogyha Önt érdekli a Wedding Cinema csomagunk kérem kérjen egyedi árajánlatot az alábbi gomb segítségével, így Önnek egyedileg tudunk ajánlatot tenni!